top of page

Groenpark wandelt weg met 'De Groene Pluim 2018'


Tonnen respect voor de genomineerde brandweermannen en brandweervrouw van de vrijwillige brandweer Roeselare. 365 ton respect voor het genomineerde Poco Loco, de jaarlijkse hoeveelheid ton CO2-besparing gelijk aan 25.000 vrachtwagens die ze van de baan halen met hun hoogbouwmagazijn, dat via een brug verbonden is met de productiehallen. En daar staat ge dan... tussen twee kleppers van formaat. We waren al apetrots met onze nominatie. En toch moet je erin blijven geloven; met 43 jaar sterke wijkwerking, 43 jaar actie ondernemen en nieuwe ideeën in de pijplijn kan je het verschil maken. En dat hebben we samen gedaan! Er bestaat geen lift naar succes, we hebben de trap genomen, stapje voor stapje.

Een welgemeende DANK-U-WEL aan iedereen die gestemd heeft voor ons. TOP!

Een welgemeende DANK-U-WEL aan iedereen die zich vrijwillig inzet voor zijn buren! RESPECT!

En... een welgemeende DANK-U-WEL aan de organisatie van De Groene Pluim, die met de editie 2018 er voor gezorgd heeft dat wij heel wat mensen kunnen inspireren met onze prachtige projecten. SUPER!

bottom of page