Grijp alle kansen in 2019

 

 

Beste toevallige of trouwe bezoeker van 'GROENP@RKNEWS',

 

Met veel enthousiasme laten we straks 2018 achter ons en stappen we het jaar 2019 binnen. Een Chinees spreekwoord zegt dat geluk bestaat uit drie dingen: iets om van te houden, iets om te doen en iets om naar uit te kijken. Kunnen we elkaar nog iets mooier wensen van oud naar nieuw?

 

Team Groenpark spande zich het afgelopen jaar in om de samenhorigheid een beetje dichterbij te brengen. Wij nemen ons voor om ook in 2019 gedreven op zoek te gaan naar die verbindende kracht. Het is onze passie, het is onze doorleefde betrokkenheid, het is onze bewuste burgerzin.

 

Ook u heeft ongetwijfeld steile verwachtingen voor 2019. Ook u zal ongetwijfeld alles in het werk stellen om deze dromen en ambities waar te maken. Voor uzelf en voor uw geliefden. Er komen 365 nieuwe dagen, 365 nieuwe kansen. Soms zullen er dagen zijn waarop we wat minder kunnen (ver)dragen. Laat mij dan wensen dat er tussen al die mensen die je nu het beste wensen wel iemand is die je dan zal vragen of hij de last wat mee mag dragen.

 

In naam van alle bestuursleden wens ik elk van jullie hierbij alvast veel wind in de zeilen en een kalme zee.

 

 

Met een hartelijke groet namens Team Groenpark,

Thierry Bouckenooghe

Share on Facebook
Please reload