top of page

COLLIEVLINDERPAD - Aanplantdag 30/3


De voorbereidingen voor de ‘Aanplantdag Groenpark’ op zaterdag 30 maart van 9 tot 12u zijn in volle gang. Samen met stad Roeselare zijn we druk bezig met het samenstellen van het programma en het wereldkundig maken van ons initiatief.

We kunnen alvast verklappen dat er behoorlijk wat op het programma staat; zo gaan we samen o.a. bomen, bloembollen en (eetbare)struiken planten waar de buurt kan van genieten, zijn er hapjes, een drankje en een streepje muziek. Om 12u is er een officieel moment waarbij er symbolisch samen een boom wordt geplant door een oudere en jongere bewoner uit het Groenpark.

We hopen te kunnen uitpakken met; topweer, geen vorst, geen regen, een hoop publiek en heel veel hulp van enthousiaste buren en sympathisanten.

Nieuwsgierig, enthousiast, zin om mee te helpen of mee te genieten. Iedereen van harte welkom, nu al zijn de reacties erg positief, dus we hebben het idee dat de ‘Aanplantdag Groenpark’ breed wordt gedragen.

Af en toe een blijk van waardering geven, is ontzettend belangrijk om mensen te motiveren." 't is 't moment! "

Bevestig uw komst

Gelieve uw aanwezigheid op de feestelijke ‘Aanplantdag Groenpark’ te bevestigen via mail naar: thierry.bouckenooghe@telenet.be

bottom of page