TOON JE OOK VAN JE MOOIE KANT EN DOE MEE MET DE LENTESCHOONMAAK OP ZATERDAG 23 MAART 2019

11.03.2019

Ook dit jaar neemt Groenpark Roeselare deel aan de Grote Lenteschoonmaak, een organisatie van Mooimakers. Samen met duizenden vrijwilligers worden de handen uit de mouwen gestoken om zwerfvuil in hun buurt op te ruimen.

Iedereen welkom op zaterdag 23 maart om zwerfvuil te ruimen dat zich bevindt langs het Collievlinderpad tot aan de Westlaan, straten, wandelpaden en groenzones van het Groenpark en het speelpleintje Groenpark/Cederstraat.
We verwachten jullie om 9u aan ons kunstwerk ‘40’ in de Meelbessenstraat. Het nodige materiaal zal aanwezig zijn of reeds bedeeld zijn. We ronden af rond de klok van 12u. Mogen we vriendelijk vragen om jullie deelname te bevestigen via mail aan thierry.bouckenooghe@telenet.be

 

WIJ HOUDEN VAN EEN PROPERE WIJK. JIJ TOCH OOK?

 

Share on Facebook
Please reload