top of page

Bas (2) en Yves (84) geven de aanzet

We hebben als wijk een duidelijk signaal gegeven en een even duidelijk signaal ontvangen van stad Roeselare dat ons project ‘Collievlinderpad’ alle kansen op slagen heeft. Het Collievlinderpad is nu al een pad met een verhaal, een verhaal van geduld en doorzettingsvermogen. We zijn met 31 ‘Moaten van de Beke’, 31 bewoners van het Groenpark die zich willen ontfermen over het Collievlinderpad. We gaan voor een beek die overloopt van bloemen die volop vlinders, fietsers en wandelaars zal aantrekken. Een plaats voor ontmoeting met aandacht voor kunst & cultuur. Een plaats voor wisselwerking tussen generaties. Bas Keysabyl (2) en Yves Gryson (84) hebben de aanzet gegeven door het planten van een boom als symbolische aanmoediging voor die vanzelfsprekende en aangename wisselwerking tussen generaties in het Groenpark. Dankjewel aan iedereen die meegeholpen heeft of even een goeiedag is komen zeggen.

Voor u gelezen

bottom of page