top of page

ONTDEK NATUUR IN GROENPARK


Deze publieksactiviteit gaat door op zaterdag 15 juni van 13.30u tot 16.30u. Op onze groene mat langsheen het Collievlinderpad zijn er tal van activiteiten voor groot en klein zoals graffiti met kleurkrijt, creatieve sessie met klei op boomschors, tentoonstelling en prijsuitreiking klassikaal project rond 'vlinders', opening van ons groot insectenhotel, voelbox, digitale quiz, begeleide wandelingen, sessies yoga, beschilderen van bloempotjes, maak je eigen insectenhotel, doorlopend de mogelijkheid om verschillende standen te bezoeken van o.a. Velt (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren), Natuurpunt Mandelstreke, Vlaco (Vlaamse Compostorganisatie), Stad-Land-schap, MIROM (Milieuzorg Roeselare en Menen), Stad Roeselare en Wijkwerking Groenpark Roeselare vzw.

bottom of page