top of page

218 enthousiaste bezoekers en heel veel positieve reacties. Wat een mooie namiddag hier tijdens ‘Ont


Ons nieuw hotel - ‘Hotel INSECTO’- ontvangt vanavond zijn eerste gasten. Groenparkers willen de natuur een groot plezier doen en het resultaat is spectaculair: een 120 kamers tellend luxehotel dat met heel veel respect werd gebouwd. ‘Hotel INSECTO’ ademt creativiteit. Kom en kijk gerust even binnen. Indrukwekkende kleine gangen en ramen, houten vloeren, overal antiek meubilair. De gevel van het hotel is gericht naar het zuiden en alles is gestijld voor solitaire gasten om er hun eitjes in achter te laten. Het hotel werd geschonken door Stad Roeselare. Verblijf in ‘Hotel INSECTO’ is gratis. Normaal kost de goedkoopste kamer 150 euro, zonder ontbijt. Niet min, maar daarvoor krijg je wel een prachtige kamer met zicht op de festivalweide van het Groenpark. De duurdere suites hebben een eigen terrasje met uitzicht op onze ontembare Collievijverbeek. De meest romantische kamer is die in het torentje; de Tower Suite. De exclusiefste is The GreenPark, met 65 vierkante centimeter en een eigen schrijftafel, bibliotheek en zitruimte. We zijn echt benieuwd wie hier allemaal zijn intrek zal nemen. Het zal in ieder geval leuk zijn om te zien welke gasten er komen. Info en boekingen, zie website Natuurpunt.

Annemie van VELT, Mar10 van stad Roeselare, Koen van stad-land-schap ‘t West-Vlaams hart en Peter van Natuurpunt Mandelstreke, dankjewel dat we even jou collega mochten zijn. Het was fijn samenwerken.

Groenpark wil bij deze nog eens iedereen bedanken voor hun aanwezigheid op 'Ontdek Natuur in Groenpark', het was een geslaagde namiddag met heel wat bezoekers.

bottom of page