top of page

REUSachtig Groenpark 2019Er mag geen jaar voorbij gaan zonder wijkfeest. Dus ook dit jaar hebben we opnieuw ons best gedaan om van het wijkfeest 2019 een top-editie te maken met als thema REUSachtig Groenpark. Alleen het weer hebben we niet in de hand.

Wat was het een mooi wijkfeest vorig jaar! Alle ingrediënten voor een top weekend waren aanwezig: sfeervolle opstelling van de tenten, activiteiten voor jong en oud, verrassend verfrissend Roeselaars biertje, er zat muziek in, een grote opkomst en dan nog eens prachtig weer! Onze eerste vraag na afloop was dan ook: “Hoe gaan we dit evenaren?” Niets aan veranderen zou je zo zeggen als bezoeker, maar achter de schermen zijn we weer volop bezig geweest om bij te slijpen en de puntjes op de i te zetten. Hier ietsjes erbij, daar de opstelling ietsjes anders.

Dit jaar vindt het wijkfeest plaats in het weekend van 24 & 25 augustus. Bezinning en receptie op zaterdagavond. Op zondag creatafel, springkasteel, kindergrime, blijde intrede van reus Tante Babiele, apero time, BBQ, onze traditionele gymkana, reuzetaart, ponyritten, frietwagen, tombola en gezellig samenzijn. Sport en spel voor jong en oud, volop amusement. Maar het is ook leuk om gewoon even te komen kijken, drankje nuttigen en gezellig bijkletsen. Dat hoort bij het samen in een wijk wonen.


Zoals iedereen weet kunnen we als wijkwerking zo’n feest niet organiseren zonder vrijwilligers. En van die kraks heb je er nooit genoeg! Wil je ons helpen dit wijkfeest tot een succes te maken laat het ons weten.


Uiteraard bedanken we onze sponsoren die het wijkfeest mede mogelijk maken.


We wensen iedereen een prachtig wijkfeest toe.


Veel plezier!


Het Groenparkteam

bottom of page