top of page

12/10/2019 - Hartaanval? Uw buur is onderwegIn België krijgen dagelijks ongeveer 30 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Het gebeurt vaak thuis, op het werk of buiten op straat. Hulp bieden binnen de eerste 6 minuten na een hartstilstand is cruciaal en kan een leven redden. Stel... u bent omstaander... weet u nog wat u kunt doen? Twee jaar geleden kon u, als Groenparker, deelnemen aan de reanimatiecursus ‘Hartaanval? Uw buur is onderweg’. Om de tijdens de basiscursus geleerde vaardigheden op peil te houden verzorgen wij een herhalingsles op zaterdag 12 oktober om 10 uur in ‘t Achterhuis onder de kundige leiding van Lore Deroo verpleegkundige op de spoedgevallendienst. Bij deze herhalingsles krijgt ge ook instructies over het gebruik van de AED (Automatische Externe Defibrillator).

bottom of page