Concert 'MY LOVE' - Zilverbergkoor

24.11.2019

HET ZILVERBERGKOOR HERNEEMT ZIJN CONCERT “MY LOVE”

 

Op 12 oktober ll. bracht het Zilverbergkoor het uniek concert “My Love” met de Roeselaarse folkgroep Ishtar in de kerk van Rumbeke. Beide groepen traden zowel individueel als gezamenlijk op. 

Met deze nieuwe productie ging het Zilverbergkoor de volkse toer op: oude en nieuwe volksliederen uit binnen- en buitenland, bekende en minder bekende en heel vaak bewerkt door hedendaagse componisten. Volksliederen hebben niet langer last van een oubollig imago. 
Voor dit concert had het Zilverbergkoor de volksmuziekgroep Ishtar uitgenodigd. Deze groep - die ooit België vertegenwoordigde op het Eurosongfestival met 'O julissi na jalini' – heeft door de jaren heen een stevige reputatie in de folkmuziek opgebouwd. Ze zingen, spelen en bewerken liederen uit zowat alle hoeken van de wereld. Met hun uitgebreide arsenaal aan instrumenten zorgen zij telkens weer voor verrassende bewerkingen.

Het resultaat van deze samenwerking met Ishtar en Brecht Degryse als pianist, is een boeiende playlist geworden met volksliederen uit diverse landen. 

Door het onverhoopt succes (meer dan 300 enthousiaste aanwezigen!) wordt dit concert nu hernomen in een organisatie van de St. Antoniusvrienden van Meulebeke en dit op zaterdag
1 februari 2020 om 19u30 in de St. Antoniuskerk ’t Veld in Meulebeke ( vlakbij het Provinciaal Domein ’t Veld in Ardooie).

Een unieke gelegenheid om een avond te genieten van een sfeervol en meeslepend concert, waarbij samenzang niet uitgesloten wordt!

Wij nodigen u daarom graag uit op dit tweede succesrijk concert. Een kaart kost € 15 en kan gereserveerd worden via  ludo.bagein@skynet.beof op het nummer 0476 57 58 84. 

Alvast hartelijk dank en misschien tot dan! 
ENJOY!!

Ludo Bagein - Groenpark Roeselare 
 

Share on Facebook
Please reload