top of page

Weetjes & vraagjes


Vraag aan stad Roeselare

Stilaan maar zeker komt een nieuwe generatie zich vestigen in het Groenpark. De pioniers zijn reeds ingeburgerd. Als wijkwerking staan wij zeker ook open voor hun desiderata. Zo vraagt men of het mogelijk is om een basketbalring/veldje te voorzien. Mogelijks kan het speelplein Cederstraat uitgebreid worden met een basketbalring/veldje. Zo wordt deze accommodatie gedeeld met de Cederstraat en omgeving. Graag de visie van stad Roeselare.


Vraag aan de Groenparkers

Wie van jullie zou het tof vinden en gebruik maken van deze accommodatie? Stad Roeselare wil met deze sportievelingen in gesprek gaan om in de mate van het mogelijke zoveel mogelijk aan hun wensen te voldoen. Graag mailtje naar Thierry.


Klink samen met je buren op 2020

De traditionele nieuwjaarsdrink van het Groenpark gaat door op zaterdag 4 januari. Van 17u30 tot 20u trakteert Groenpark haar bewoners op gratis drankjes en wat knabbelingskes in en rond de kerststal. Het is de gelegenheid bij uitstek om elkaar een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar te wensen en om samen het glas te heffen op de goede voornemens voor het nieuwe jaar. Een streetinstallatie zorgt mee voor de sfeer.

From PODI

Net op zaterdag 4 januari 2020, de dag dat het Groenpark wil klinken op het nieuwe jaar, kan je in de zaal Don Bosco 's morgens tussen 9 en 11 genummerde kaarten krijgen voor de nieuwe productie van Podi: Groen Gras.

bottom of page