top of page

Bijwonen opname Zevende Dag


Bijwonen opname Zevende Dag is al iets concreter nl. zondag 8 maart om 10 u. We kunnen enkel kiezen voor het aansluitend pakket: maaltijd + wandeling verzorgd door gidsen van Brukselbinnenstebuiten.


Voor de snelle beslissers nog enkel 8 plaatsen beschikbaar. Graag ASAP bevestiging van deelname en aantal.


De Zevende Dag biedt dit seizoen een unieke ervaring aan voor publiek. In een volledig nieuw decor kan je vanop de eerste rij meemaken hoe Lisbeth Imbo en Lieven Verstraete uw zondagochtend nieuw leven inblazen. Kijk op een paar meter afstand hoe ze politici op de rooster leggen, het laatste nieuws uit binnen- en buitenland brengen en elke week topgasten uit de sport- en cultuurwereld ontvangen. En ook dit seizoen kan je weer meegenieten van een live muziekoptreden. Geniet van de magie van rechtstreekse televisie: camera’s, binnenwandelende gasten en live beeld. Goed voor twee uur adrenaline om uw zondag een boost te geven.


Wandeling op zondag 8 maart: Is dit Molenbeek? Door Oud-Molenbeek, 'Petit-Manchester', de 19de-eeuwse industriële buurt langs het kanaal, waar Vlaamse en Waalse migranten gingen en Marokkanen kwamen. Over industriële glorie, sociale woningbouw, metrograafputten en wijkwerking Bonnevie, parkaanleg, wijkcontracten, MIMA, Bel Vue en het kanaal als ruggengraat.

bottom of page