top of page

Nieuwjaarsboodschap team Groenpark


Beste toevallige of trouwe lezer van GROENP@RKNEWS,

Met veel enthousiasme laten we straks 2019 achter ons en stappen we het jaar 2020 binnen. Een Chinees spreekwoord zegt dat geluk bestaat uit drie dingen: iets om van te houden, iets om te doen en iets om naar uit te kijken. Kunnen we elkaar nog iets mooier wensen van oud naar nieuw?

Onze wijkwerking spande zich het afgelopen jaar in om de samenhorigheid een beetje dichterbij te brengen. Wij nemen ons voor om ook in 2020 verder gedreven op zoek te gaan naar die verbindende kracht.

Ook u heeft ongetwijfeld steile verwachtingen voor 2020. Ook u zal ongetwijfeld alles in het werk stellen om deze dromen en ambities waar te maken. Voor uzelf en voor uw geliefden. Er komen 366 nieuwe dagen, 366 nieuwe kansen. Soms zullen er dagen zijn waarop we wat minder kunnen (ver)dragen. Laat mij dan wensen dat er tussen al die mensen die u nu het beste wensen wel iemand is die u dan zal vragen of hij de last wat mee mag dragen.

Alle teamleden wensen u hierbij alvast veel wind in de zeilen en een kalme zee.

bottom of page