top of page

Actieplan Groenpark / Solidariteit 31/5 – CORONAFOON


De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft het coronavirus officieel bestempeld als een pandemie. Velen van ons kunnen besmet worden. Het kan voor kwetsbare buren een kwestie van leven of dood zijn. Onze missie is nu om iedereen te mobiliseren zodat we de verspreiding kunnen AFREMMEN.

U bent risicopatiënt of u bent besmet met het virus en dient in quarentaine te blijven. Dan kun je beroep doen op de Coronafoon-Groenpark – 0486/896459

Hoe gaat het in zijn werk?

Je hebt een boodschappenlijstje of andere noden. Je neemt contact met de Coronafoon. De Coronafoon contacteert een toffe buur die voor jou de boodschappen doet. Die toffe buur plaatst, na aanbellen, de boodschappentas voor je deur en vertrekt. Bij de boodschappen steekt de rekening en het rekeningnummer van die toffe buur.

Als we ons allen inzetten om de meest kwetsbare buren te beschermen en wijsheid te verspreiden tijdens deze crisis, dan kunnen we hier sterker en meer verbonden uitkomen.

We hebben een enorme bewondering voor allen die in de frontlinie staan en elke dag hun leven op het spel zetten om dat van anderen te redden.

Team Groenpark

bottom of page