top of page

Applaus voor de zorghelden, iedere avond om 20.00 uur


Gisteren om 20.00 u waren we met z’n velen om te applaudisseren voor allen die ons beschermen tegen het verschrikkelijke coronavirus. Vandaag kwamen er veel warme oproepen binnen via ons buurtnetwerk hoplr om dit applaus iedere avond te herhalen. Oproep om vanaf nu iedere avond om 20.00 uur te applaudisseren voor de zorgverleners en andere sectoren die momenteel het coronavirus bestrijden.

Het zijn vreemde tijden. Het coronavirus heeft een grote impact op ieder van ons. Winkels sluiten, familie en vrienden mogen niet meer bij elkaar op bezoek. En de schrik voor besmetting is groot en reëel. Gelukkig zien we ook een mooie kant: mensen helpen elkaar, steunen elkaar vanop afstand, en staan meer stil bij de dingen die anders vanzelfsprekend zijn. Laten we proberen om al dat moois rondom ons te blijven zien. Neem voldoende ontspanning en geniet in de tuin van de eerste vlinders die uitvliegen, bloemknoppen die openen en de moestuin die tot leven komt.


Blijf veilig en gezond!

bottom of page