top of page

Brief aan onze sponsors

Drastische maatregelen om de volksgezondheid te beschermen hebben een zware impact op vele kleine zelfstandigen. Vandaar deze brief.

Beste sponsor,


Met de nieuwe lente in ‘t land stonden we klaar om jullie een bezoekje te brengen voor ons advertentieboekje. We waren al stiekem aan het dromen van onze wijkfeesten “45 Jaar Groenpark”. Maar de huidige ontwikkelingen maken alles onzeker. Het blijft voorlopig zelfs heel onduidelijk wanneer jullie weer kunnen opstarten.


De Groenparkwaarden indachtig willen we ons daarom solidair tonen met onze sponsors. Om je te helpen in deze uitzonderlijke situatie is het adverteren op onze site gratis voor een jaar. En voor straks, bij jullie heropening, werken we aan een speciale editie van ons Groenblad.


Als Groenpark-team proberen we wijsheid, humor en solidariteit te verspreiden zodat we de moed erin kunnen houden. We doen aan ‘social distancing’ en zijn fysiek van elkaar gescheiden. Des te meer een reden om emotioneel verbonden te blijven. Dit virus is een marathon, geen sprint, en we hebben elkaar allemaal nodig.


Zorg goed voor jezelf en elkaar,


Warme groeten,

Het Groenpark-team

bottom of page