top of page

Alles OK Buur(t)


' 2020 - 45 Jaar Groenpark 'Wat een feestjaar zou moeten worden met tal van activiteiten, loopt even anders dan we allemaal gehoopt hadden door COVID-19. Hopelijk stellen jullie en jullie naasten het goed in deze bizarre en moeilijke periode.

Overal heerst er nu een intense rust en kalmte, maar dat is natuurlijk niet wat we willen. Ons team is er, zoals steeds, voor iedereen. Zo zorgen we voor onze zwaar getroffen buren en rinkelt af en toe de Coronafoon. Nog iedere avond weerklinkt een hartelijk applaus en een streepje muziek voor allen die ons beschermen tegen het verschrikkelijke coronavirus én worden er nog steeds verse groentjes en fruit aangevoerd in het Groenpark.


Voor veel buren is het plotseling ‘sociaal isolement’ best lastig. Het is belangrijk dat we contact houden met elkaar. Vandaar ons creatief idee om een gedachtenbundel samen te stellen. Een kruisbestuiving van eigengemaakte teksten en tekeningen door buren. Jouw hersenspinsels, levenssprokkels, over de liefde, vriendschap, rouw, eenzaamheid, verdriet, vreugde, humor of wat dan ook mogen zeker niet ontbreken in deze heerlijke bundel.

We weten dat jullie open staan voor goede ideeën en zitten vol ongeduld te wachten op de vele, warme teksten en of tekeningen. We rekenen op jullie Groenparkers!

Je kan jouw inzending(en) bussen in de Lorkenstraat 20 of mailen naar thierry.bouckenooghe@telenet.be tot en met zondag 24 mei.

Hou het gezond en zorg voor elkaar.

bottom of page