top of page

Siva tovert saaie container om tot eyecatcher van het Groenpark


Met artistiek engelengeduld werd een doordeweekse zandzakcontainer een pracht van een kunstwerk. Het containerproject is het werk van kunstenaar Siva in opdracht van Stad Roeselare en op vraag van de omwonenden.


Siebe Vanderheere - Siva: "Na lang hieraan gewerkt te hebben is het containerproject voor het Groenpark in Roeselare volledig klaar! Dank aan Stad Roeselare, Janne Jacobs en het wijkbestuur Groenpark voor de geboden kans om deze container in een nieuw jasje te mogen steken. This is what I made of it, hope you like it! Ruw geschat tussen de 6000 à 7000 bolletjes."


Kunst brengt verbeelding en verbinding in de wijk. Tal van mensen plannen hun coronawandeling speciaal langs het kunstwerk wat leidt tot zeer positieve reacties!


bottom of page