top of page

5000 Warme Contacten - Creatief met coronaWat was. Wat is. Wat kan komen.

De kans is reëel dat jij er in deze weken tijd voor hebt. Even stilstaan bij het leven. Net daarom gaan we iedere week aan een Gezellige Groenparker 10 boeiende vragen stellen. Sowieso zullen de antwoorden een lach op je gezicht toveren. “Wat was. Wat is. Wat kan komen.” Vanaf volgende week vrijdag iedere week in je mailbox of in je brievenbus voor de niet digitale buren.


Oe ist, alles goed?

Momenteel zetten we ook in op het ‘kleine ontmoeten’. Dagelijks trekken er, afzonderlijk en op verschillende tijdstippen, enkele bestuursleden de wijk in die zich inzetten voor het ‘kleine ontmoeten’ “Oe ist, alles goed?"


Wie is er aan de lijn?

Daar veel Groenparkers niet zijn opgegroeid met het internet en hun sociaal netwerk beperkt is, lanceren we tijdens de donkere corona-wintermaanden ‘Wie is er aan de lijn?’ Met deze actie willen we hen om de veertien dagen op een luchtige manier opbellen, voor een laagdrempelige babbel over koetjes en kalfjes.


5000 Warme Contacten

Nood aan verbondenheid zit in onze genen. Met deze acties, die lopen van 1 november tot 26 februari 2021, gaan we gemakkelijk 5000 warme contacten leggen in het Groenpark.


Groenpark maakt licht in donkere dagen

Omdat iedereen in deze donkere en bizarre tijden wel wat licht en warmte kan gebruiken nodigen we jou uit om licht te brengen. Steek vanaf nu elke avond tussen 18u en 22u een lichtje aan, voor of achter je raam, in je voortuin of op je oprit. Een licht als teken van hoop en verbondenheid, voor de zorg en de anderen.

Comentarios


bottom of page