top of page

Groenparkers misschien oud maar niet out !


Creatieve wijkinitiatieven zijn lokale organisaties waarin creatieve evenementen voor en door bewoners worden georganiseerd. Creatieve wijkinitiatieven hebben sociale doelen, vooral in deze coronatijd, zoals het versterken van de sociale cohesie in een wijk en het stimuleren van interactie tussen bewoners. The Masked Singing Neighbour, in navolging van onze playbackshows, is er zo een.

Je kent intussen waarschijnlijk wel het tv-programma The Masked Singer, waarbij enkele BV's vermomd een lied zingen en het publiek moet raden wie er onder het kostuum zit. Met dat concept gaan we in het Groenpark aan de slag voor 'The Masked Singing Neighbour'.
 Buren treden op vermomd in een eigen mooie creatie. Het optreden mag zowel live als playback zijn. Voor elke gemaskerde deelnemer van de wijk wordt een toffe videoclip gemaakt. Deze clips worden daarna verstuurd naar alle buurtbewoners, waarna het raden kan starten. Op ‘Dag van de Buren’ wordt de uitslag van de wedstrijd bekend gemaakt.

Wie in de kostuums zitten weet niemand. De kunst is om dit te gaan raden aan de hand van de videoclip en een aantal hints. Misschien weet jij straks wel wie het is of heb je echt geen idee.

Inschrijven als ‘Masked Singing Neighbour’

en alle nodige informatie

kan vanaf nu via 051 20 54 77

Comments


bottom of page