top of page

The Masked Singing NeighbourWe zijn in de ban van The Masked Singing Neighbour, onze eigen versie van het populaire VTM-programma The Masked Singer. Buren gaan in coronatijd op zoek naar wie de gemaskerde zingende buren zijn.

Sinds begin maart zijn we met het wijkcomité op zoek naar deelnemers in de wijk en maken we voor elke gemaskerde deelnemer een toffe videoclip. Deze clips worden daarna verstuurd naar alle buurtbewoners, waarna het raden kan starten. Op ‘Dag van de Buren’ wordt The Masked Singing Neighbour ontmaskerd en de uitslag van de wedstrijd bekend gemaakt.


In deze tijden missen we elkaar enorm, we willen niet alleen weten hoe het met met de ander gaat, we willen elkaar eens goed vastpakken. Groenparkers zijn creatief, dragen het sociaal beestje in zich en delen graag hun enthousiasme! Daarom… wie wil er niet nog eens proeven van de Groenparkshows van weleer? Laten we het samen wat aangenamer maken en zorgen voor wat verbinding tussen oud en jonger in deze bizarre periode. DOE MEE met je lievelingsliedje dat je meezingt of neuriet. Dat liedje mag een beetje vals klinken, zolang de vibes maar goed zitten en je de buren goesting doet krijgen om mee te zingen!

Er hebben zich reeds vijf kandidaten gemeld. Hier een aantal hints over hun identiteit; niet alle hints die gegeven worden komen overeen.


Thoetmosis

Deze verborgen buren hebben een schitterend pak aan en kunnen ook nog eens prachtig zingen. Hij wilde vroeger banketbakker worden en is bij het grote publiek al bekend, maar niet door zijn zangkunsten. Wat zij precies doet kan ze niet omschrijven, omdat ze zoveel verschillende dingen mag doen voor haar werk.


De Mummies

Ondanks hun griezelende naam is dit het schattigste koppel dat je ooit hebt gezien. Veel mensen weten niet dat zij kan zingen, maar dit doet ze het allerliefst. Hij wilde graag rocker of profvoetballer worden. Door een rugblessure is dat laatste mislukt.


Toke

Toke is iemand waar veel mensen verhalen aan vertellen. Ze houdt enorm van dieren en reist dan ook graag af naar Afrika waar ze veel prachtige wilde dieren kan bewonderen. Ze houdt enorm van ontbijten en kroketten. Normaal playbackt zij alleen onder de douche, maar voor één keer maakt zij een uitzondering.


Comments


bottom of page