top of page

Winterjas


Stad Roeselare schenkt haar Mooimakers een duurzame winterjas.

Deze morgen vroeg werd bij lichte vrieskou de winterjas, ontworpen om de Mooimakers zichtbaar veilig, droog en warm te houden in slechte weersomstandigheden, getest én goed bevonden door de Groenpark Mooimakers! “Mooi!” klinkt het bij Trees Vermont Mooimaker van het Groenpark, “een ideale wintervest die lekker zit en je lichaam optimaal warm houdt”.


Foto 1: High-fashion model ‘Mooimaker Frank’ toont hier langs de Collievijverbeek de telefoonborstzak met rits. Let ook op de handige D-ring in kunststof rechts.

Foto 2: Op de catwalk van het Collievlinderpad showt ons knap model ‘Mooimaker Trees’ de afneembare capuchon met rijgsnoer. Let ook op de donkere stof die bevindt zich daar waar de vest het meest aan vuil wordt blootgesteld.

Foto 3: Groenpark topmodel ‘Mooimaker Jean-Pierre’ laat hier de bijzondere reflecties zien op de rug voor extra veiligheid. Let ook op de mooie print: MOOIMAKER - #VANRSL - OLTEGOARE VOOR ’N PROPER ROESELARE

Foto 4: Na de fotoshoot … werk aan de winkel voor onze internationale modellen. Het Collievlinderpad ligt er opnieuw netjes bij !

bottom of page